CONFIGURACIÓ I SUBSCRIPCIÓ

Informació de l'empresa

Teniu informació sobre la vostra empresa a "Configuració" i "Informació de l'empresa". Si voleu afegir informació que no forma part de la nostra informació, useu "Informació addicional".

Modificar la terminologia de l'IVA i de la informació de l'empresa

Si el terme que anomenem l'IVA és incorrecte, aneu a "Configuració" i "Taxes de l'IVA" i editeu els noms i els tipus d'impostos perquè siguin correctes. Si teniu diferents condicions per al número de registre de l'IVA o el número de registre de l'empresa al vostre país, no introduïu cap informació en aquests camps. En lloc d'això, afegiu el terme i l'identificador correctes al camp "Informació addicional" a "Informació de l'empresa".

Configuració de l'empresa

A la configuració de l'empresa, controleu com funciona l'aplicació. Proveu a canviar coses, sempre podeu restablir-les.

Actualitzar les dades

"Actualitzar dades" obtindrà les dades emmagatzemades des del servei web al vostre telèfon. No utilitzeu aquesta funció a menys que la necessiteu, ja que perdreu la informació que no s'haja desat. Utilitzeu-la quan:
-Heu comprat una subscripció, però l'aplicació encara us demana que compreu una (espereu cinc minuts primer).
-Les vostres dades estan malmeses al vostre telèfon o a la tablet.
-Vostè té un problema de sincronització que no pot corregir.

Imatge de fons, logotip i signatura

Podeu iniciar la sessió a www.speedinvoice2.net i seleccionar una imatge de fons per a les vostres factures i pressupostos, afegir un logotip i carregar la vostra signatura per als vostres documents.

Canvi de la factura o el disseny dels pressupostos

Podeu controlar part del disseny del document des de "Configuració" i "Configuració de l'empresa".

Canviar la sèrie de números

Inicieu sessió a www.speedinvoice2.net per canviar la sèrie de números per a factures, pressupostos i clients. Aneu a "Configuració" i "Nombre de sèries". Si voleu començar des de l'1, suprimiu les factures que heu fet.

Si voleu reiniciar la sèrie de factures al principi d'any, comenceu amb els dos primers números que nominin l'any i després afegiu quatre zeros.

Crear usuaris addicionals

Podeu crear usuaris addicionals a SpeedInvoice. Quan creeu un usuari, podeu assignar un dels tres rols:
Administrador: aquest usuari té accés a tot SpeedInvoice
Usuari: aquest usuari no pot canviar cap configuració però, d'altra manera, pot fer-ho tot
Veure només - això l'usuari només pot veure la informació a SpeedInvoice, però no crear ni canviar res

Crear més d'una empresa

Podeu crear tantes empreses com necessiteu clicant a "Crea compte" de la pàgina d'inici de sessió de l'aplicació. També podeu tornar a la pàgina d’inici de sessió per canviar entre els vostres comptes.

Quant costa SpeedInvoice

No teniu cap compromís em comprar una subscripció quan proveu SpeedInvoice. Si voleu continuar utilitzant SpeedInvoice un cop finalitzat el període de prova gratuït, heu de comprar una subscripció.

Si no compreu una subscripció a SpeedInvoice, després del període de prova gratuït, l'empresa serà suprimida al cap d'un temps. Us expliquem com funciona SpeedInvoice al resum que trobareu a la botiga d’aplicacions, als correus electrònics que us enviem, al nostre text d’ajuda i a les indicacions de l’aplicació.

Adquirir una subscripció

Obtindrà un millor preu per una subscripció mensual o anual si accedeix a www.speedinvoice2.net/subscription/purchase des d'un ordinador o una tablet (el text és massa petit d'un telèfon). Una subscripció anual us dóna un estalvi del 50% en comparació amb el pagament d'una subscripció mensual.

Necessiteu una targeta de crèdit o de dèbit per adquirir una subscripció. Si no teniu cap, podeu comprar una targeta prepagada (cercar a internet).

També podeu comprar una subscripció anual amb PayPal. Envieu l'adreça electrònica amb que us heu registrat amb PayPal a support@speedinvoice.net i sol·liciteu una factura. Podeu crear un compte de PayPal de forma gratuïta aquí www.paypal.com .

Google i Apple venen subscripcions mensuals a través de la compra de l'aplicació, però és més car. Tingueu en compte que no s’accepten targetes regal com a pagament per subscripcions.

Malauradament, no podeu pagar una subscripció amb transferències bancàries, ja que tot el maneig de la subscripció està automatitzat.

Cancel·lar una subscripció

Comproveu primer on vau adquirir la vostra subscripció a www.speedinvoice2.net/subscription/showCurrent. Si el vau comprar a Google o a Apple, cerqueu "Cancel·lar la subscripció a Google Play" o "Cancel·lar la subscripció a la botiga d'aplicacions d'Apple" a la xarxa. Si l'ha comprat directament a nosaltres, la cancel·leu amb aquest enllaç www.speedinvoice2.net/subscription/manage.

Deleting your account

If you wish to delete your SpeedInvoice account, please contact us by opening the Help menu and select to send a support email. The request to delete your account needs to be sent from the registered company email address. We may also ask for additional information to ascertain that you have the right to make this decision on the company's behalf.