INSTILLINGER OG ABONNEMENT

Bedriftsinformasjon

Du finner informasjon om firmaet ditt under "Innstillinger" og "Bedriftsinformasjon". Hvis du vil legge til informasjon som ikke er en del av vår informasjon, bruk "Tilleggsinformasjon".

Endre terminologi for MVA og bedriftsinformasjon

Hvis begrepet vi kaller mva er feil, gå til "Innstillinger" og "Momspriser" og rediger navnene og skattesatsene slik at de blir riktige. Hvis du har ulike begrep for momsregistreringsnummer eller firmaregistreringsnummer i ditt land, må du ikke legge inn noen opplysninger i disse feltene. I stedet legger du til riktig ord og identifikator i feltet "Tilleggsinformasjon" under "Bedriftsinformasjon".

Bedriftens innstillinger

I bedriftsinnstillinger styrer du hvordan appen gjør ting. Prøv ut ting, du kan alltid tilbakestille dem.

Oppdater Data nå

"Oppdater data" vil få dataene lagret i webtjenesten til telefonen din. Ikke bruk denne funksjonen med mindre du trenger det, da du vil miste informasjon som ikke er lagret. Du bruker det når:
-Du har kjøpt et abonnement, men appen fortsatt ber deg om å kjøpe et (vent fem minutter først).
-Din data på telefonen eller nettbrettet er korrupt.
- Du har et synkroniseringsproblem som du ikke klarer å fikse.

Bakgrunnsbilde, logo og signatur

Du kan logge inn på www.speedinvoice2.net og velge et bakgrunnsbilde for dine fakturaer og tilbud, legge til en logotype og laste opp signaturen til dokumentene dine.

Endre faktura eller tilbudsoppsett

Du kan kontrollere noe av dokumentoppsettet fra "Innstillinger" og "Bedriftsinnstillinger". Hvis du trenger andre mindre endringer, kontakt support@speedinvoice.net. Prisen starter på US$110 for et tilpasset oppsett.

Endre nummerserien

Logg inn på www.speedinvoice2.net for å endre nummerserien på fakturaer, tilbud og kunder. Gå til "Innstillinger" og "Nummerserier". Hvis du vil starte fra 1 sletter du fakturaene du har opprettet.

Hvis du vil starte faktura-nummerserien på nytt fra begynnelsen av året, starter du med de to første tallene som nominerer året og deretter du legger til fire nuller.

Opprette flere brukere

Du kan opprette flere brukere i SpeedInvoice. Når du oppretter en bruker, kan du tildele en av tre roller:
Administrator - denne brukeren har tilgang til alt i SpeedInvoice
Bruker - denne brukeren kan ikke endre noen innstillinger, men kan ellers gjøre alt
Gjest - denne brukeren kan bare se informasjonen i SpeedInvoice, men ikke opprette eller endre noe

Opprette flere enn en bedrift

Du kan opprette så mange selskaper du trenger ved å trykke på "Opprett konto" på innloggingssiden i appen. Du går også tilbake til innloggingssiden for å bytte mellom bedriftene dine.

Koster SpeedInvoice noe

Du forplikter deg ikke til å kjøpe et abonnement ved å prøve SpeedInvoice. Hvis du vil fortsette å bruke SpeedInvoice etter at din gratis prøveperiode er utløpt, må du kjøpe et abonnement.

Hvis du ikke kjøper et abonnement på SpeedInvoice, etter den gratis prøveperioden, vil selskapet bli slettet etter en stund. Vi forteller deg om hvordan SpeedInvoice fungerer i app store-teksten, i e-postmeldinger vi sender deg, i hjelpeteksten og instruksjonene i appen.

Kjøp av abonnement

Du får best pris for et måneds- eller årsabonnement ved å logge inn på www.speedinvoice2.net/subscription/purchase fra en datamaskin eller en nettbrett (teksten er for liten fra en telefon). Et årsabonnement gir deg en 50% sparing sammenlignet med å betale for et månedsabonnement.

Du trenger et kreditt- eller debetkort for å kjøpe et abonnement. Hvis du ikke har et, kan du kjøpe et forhåndsbetalt kort (søk på nettet).

Du kan også kjøpe et årsabonnement med PayPal. Send e-postadressen du registrerte med PayPal til support@speedinvoice.net og be om en faktura. Du kan opprette en PayPal-konto gratis her www.paypal.com .

Google og Apple selger månedsabonnementer gjennom i app-kjøp, men det er dyrere. Vær oppmerksom på at de ikke godtar gavekort som betaling for abonnementer.
0 Dessverre kan du ikke betale for et abonnement med bankoverføring, da all abonnementshåndtering er automatisert.

Avbryt abonnement

Sjekk først hvor du kjøpte abonnementet ditt på www.speedinvoice2.net/subscription/showCurrent. Hvis du kjøpte det fra Google eller Apple, søker du etter «Kansellering av Google Play-abonnement» eller «Kansellering av Apple App Store-abonnement» på nettet. Hvis du kjøpte det fra oss, kansellerer du det med denne linken www.speedinvoice2.net/subscription/manage.

Deleting your account

If you wish to delete your SpeedInvoice account, please contact us by opening the Help menu and select to send a support email. The request to delete your account needs to be sent from the registered company email address. We may also ask for additional information to ascertain that you have the right to make this decision on the company's behalf.