ASETUKSET JA TILAUS

Yritystiedot

Sinulla on yrityksesi tietoja kohdassa "Asetukset" ja "Yritystiedot". Jos haluat lisätä tietoja, jotka eivät kuulu tietoihimme, käytä "Lisätiedot".

ALV- ja yritystietojen terminologian muuttaminen

Jos termi, jota kutsumme arvonlisäveroksi, on virheellinen, siirry kohtaan "Asetukset" ja "ALV-kannat" ja muokkaa nimeä ja verokantaa niin, että ne ovat oikein. Jos sinulla on eri ehdot ALV-numerolle tai yritystunnukselle maassasi, jätä nämä kohdat tyhjiksi. Lisää sen sijaan oikea termi ja tunniste kentässä "Lisätiedot" kohdassa "Yritystiedot".

Yritysasetukset

Yritysasetuksissa hallitset sovelluksen toimintaa. Kokeile, voit aina nollata ne.

Päivitä tiedot

"Päivitä tiedot" -toiminto tuo verkkopalveluun tallennetut tiedot puhelimeesi. Älä käytä tätä toimintoa, ellei tarvitset sitä, koska näin poistat tallentamattomat tiedot. Käytät sitä, kun:
-Olet ostanut tilauksen, mutta sovellus kuitenkin pyytää sinua ostamaan sen (odota viisi minuuttia ensin).
-Tietosi on vahingoittunut puhelimellasi tai tabletillasi.
-Sinulla on synkronointiongelma, jota et pysty korjaamaan.

Taustakuva, logo ja allekirjoitus

Voit kirjautua osoitteessa www.speedinvoice2.net ja valita taustakuvan laskuillesi ja tarjouksillesi, lisätä logon ja ladata allekirjoituksesi asiakirjoihisi.

Laskun tai tarjouksen sasettelun muuttaminen

Voit hallita joitakin asiakirjan asetteluja kohdassa "Asetukset" ja "Yritysasetukset". Jos tarvitset muita pieniä muutoksia, ota yhteyttä support@speedinvoice.net. Mukautetun ulkoasun kustannukset alkavat 110 $:sta.

Numerosarjan muuttaminen

Kirjaudu osoitteessa www.speedinvoice2.net muuttaaksesi laskujen, tarjouksien ja asiakkaiden numerosarjaa. Siirry kohtaan "Asetukset" ja "Numerosarja". Jos haluat, että se alkaa numerosta 1, poista luomasi laskut.

Jos haluat aloittaa laskujen numerosarjan uudelleen alkuvuodesta, aloita kahdella ensimmäisellä numerolla ja lisää neljä nollaa.

Käyttäjien lisääminen

Voit luoda lisää käyttäjiä SpeedInvoicessa. Kun luot käyttäjän, voit määrittää yhden kolmesta roolista:
Järjestelmänvalvoja - tällä käyttäjällä on pääsy kaikkeen SpeedInvoicessa
Käyttäjä - tämä käyttäjä ei voi muuttaa asetuksia, mutta voi muutoin tehdä kaiken
Tarkastelija - tämä käyttäjä voi tarkastella tietoja vain SpeedInvoicessa, mutta ei luoda tai muuttaa mitään

Useiden yritysten luominen

Voit luoda niin monta yritystä kuin haluat napauttamalla "Luo tili" sovelluksen kirjautumissivulla. Voit myös siirtyä takaisin kirjautumissivulle vaihtaaksesi yritysten välillä.

Maksaako SpeedInvoice mitään

Et sitoudu ostamaan tilausta kokeilemalla SpeedInvoicea. Jos haluat jatkaa SpeedInvoice-sovelluksen käyttöä ilmaisen kokeilujaksosi päättymisen jälkeen, sinun on ostettava tilaus.

Jos et osta SpeedInvoice-tilausta ilmaisen kokeilujakson jälkeen, yrityksesi poistetaan jonkin ajan kuluttua. Kerromme sinulle kuinka SpeedInvoice toimii sovelluskaupan tekstissä, sinulle lähetetyissä sähköposteissa, ohjetekstissämme ja sovelluksen kehotteissa.

Tilaaminen

Saat parhaan hinnan joko kuukausittain tai vuosittain kirjautumalla osoitteeseen www.speedinvoice2.net/subscription/purchase tietokoneelta tai tabletilta (teksti on liian pieni puhelimessa). Vuosittainen tilaus antaa 50 %:n alennuksen verrattuna kuukausittaiseen tilaukseen.

Tarvitset luotto- tai debit-kortin tilauksen ostamiseen. Jos sinulla ei ole sellaista, voit ostaa ennakkoon maksetulla kortilla (hae netistä).

Voit myös ostaa vuosittaisen tilauksen PayPalin kautta. Lähetä PayPaliin rekisteröitynyt sähköpostiosoite osoitteeseen support@speedinvoice.net ja pyydä laskua. Voit luoda PayPal-tilin ilmaiseksi täällä www.paypal.com

Google ja Apple myyvät kuukausittaisia ​​tilauksia sovelluksen oston kautta, mutta se on kalliimpaa. Huomioi, että he eivät hyväksy lahjakortteja tilauksen maksuun.

Valitettavasti et voi maksaa tilausta pankkisiirroilla, koska kaikki tilauksien käsittely on automatisoitu.

Tilauksen peruuttaminen

Tarkista ensin, mistä olet ostanut tilauksesi osoitteessa www.speedinvoice2.net/subscription/showCurrent. Jos olet ostanut sen Googlelta tai Applelta, etsi "Peruuta Google Play -tilaus" tai "Applen App Store -tilauksen peruuttaminen". Jos ostit sen meiltä, ​​peruutat sen tällä linkillä www.speedinvoice2.net/subscription/manage.

Deleting your account

If you wish to delete your SpeedInvoice account, please contact us by opening the Help menu and select to send a support email. The request to delete your account needs to be sent from the registered company email address. We may also ask for additional information to ascertain that you have the right to make this decision on the company's behalf.