INSTELLINGEN EN ABONNEMENT

Bedrijfsinfo

U hebt informatie over uw bedrijf onder "Instellingen" en "Bedrijfsinformatie". Gebruik "Aanvullende informatie" als u informatie wilt toevoegen die geen deel uitmaakt van onze informatie.

Veranderen van BTW en bedrijfsinformatie

Als de term die wij BTW noemen onjuist is, ga dan naar 'Instellingen' en 'BTW-tarieven' en bewerk de namen van belastingen en de hoogte van de tarieven, zodat ze correct zijn. Als u in uw land afwijkende voorwaarden hebt voor BTW-registratienummer of bedrijfsregistratienummer, moet u niets invoeren in deze velden. Voeg in plaats daarvan de juiste term en herkenning toe in het veld "Aanvullende informatie" onder "Bedrijfsinformatie".

Bedrijf instellingen

In bedrijfsinstellingen bepaalt u hoe de app dingen doet. Probeer het uit, u kunt ze altijd opnieuw instellen.

Gegevens vernieuwen

"Gegevens vernieuwen" zal de gegevens die in de webservice zijn opgeslagen, naar uw telefoon verzenden. Gebruik deze functie alleen als u deze nodig hebt, omdat u niet-opgeslagen informatie kwijtraakt. U gebruikt het wanneer:
- U hebt een abonnement gekocht, maar de app vraagt ​​u nog steeds om er een aan te schaffen (wacht vijf minuten).
- Uw gegevens zijn beschadigd op uw telefoon of tablet.
- U hebt een synchronisatieprobleem dat u niet kunt oplossen.

Achtergrondafbeelding, logo en handtekening

U kunt inloggen op www.speedinvoice2.net en een achtergrondafbeelding selecteren voor uw facturen en offertes, een logotype toevoegen en uw handtekening voor uw documenten uploaden.

De layout van de factuur of offerte wijzigen

U kunt een deel van de document layout beheren via "Instellingen" en "Bedrijfsinstellingen". Neem contact op met support@speedinvoice.net als u andere kleinere wijzigingen wilt. De kosten beginnen bij US$ 110 voor een aangepaste layout.

De nummerreeks wijzigen

Login op www.speedinvoice2.net om de cijferreeks voor facturen, offertes en klanten te wijzigen. Ga naar "Instellingen" en "Nummerreeks". Als u wilt dat het begint met 1, verwijdert u de facturen die u hebt geprobeerd.

Als u de reeks met factuurnummers aan het begin van het jaar opnieuw wilt starten, begint u met de eerste twee nummers die het jaar vastleggen en voegt vervolgens vier nullen toe.

Extra gebruikers maken

U kunt extra gebruikers maken in SpeedInvoice. Wanneer u een gebruiker aanmaakt, kunt u deze één van de drie rollen toewijzen:
Beheerder - deze gebruiker heeft toegang tot alles in SpeedInvoice
Gebruiker - deze gebruiker kan geen instellingen wijzigen, maar kan verder alles doen
Kijker - deze gebruiker kan alleen de informatie in SpeedInvoice bekijken, maar niets maken of wijzigen

Meer dan één bedrijf creëren

U kunt zoveel bedrijven aanmaken als u nodig heeft door te tikken op "Account aanmaken" op de loginpagina in de app. Ook ga je terug naar de loginpagina om te wisselen tussen je bedrijven.

Wat kost SpeedInvoice

U doet geen toezegging om een ​​abonnement te kopen door SpeedInvoice te proberen. Als u SpeedInvoice wilt blijven gebruiken nadat uw gratis testperiode is verstreken, moet u een abonnement aanschaffen.

Als u geen abonnement op SpeedInvoice aanschaft, na de gratis testperiode, wordt uw bedrijf na enige tijd verwijderd. We vertellen u hoe SpeedInvoice werkt in de app store-tekst, in e-mails die we u sturen, in onze helptekst en prompts in de app.

Een abonnement kopen

U krijgt de beste prijs voor een maand-of jaarabonnement door u aan te melden op www.speedinvoice2.net/subscription/purchase vanaf een computer of tablet (de tekst is te klein vanaf een telefoon). Een jaarabonnement geeft u een besparing van 50% in vergelijking met een maandabonnement.

U hebt een creditcard of betaalpas nodig om een ​​abonnement te kopen. Als u er geen hebt, kunt u een prepaidkaart kopen (zoek daarvoor op internet).

U kunt ook een jaarabonnement kopen met PayPal. Stuur het e-mailadres dat u bij PayPal hebt geregistreerd naar support@speedinvoice.net en vraag om een ​​factuur. U kunt hier gratis een PayPal-account aanmaken www.paypal.com.

Google en Apple verkopen maandelijkse abonnementen via in-app-aankopen, maar dit is duurder. Houd er rekening mee dat ze geen cadeaubonnen accepteren als betaling voor abonnementen.

Helaas kunt u niet betalen voor een abonnement via bankoverschrijving, omdat onze gehele abonnementsadministratie is geautomatiseerd.

Een abonnement annuleren

Controleer eerst waar u uw abonnement hebt gekocht op www.speedinvoice2.net/subscription/showCurrent. Als u het via Google of Apple hebt gekocht, zoekt u naar "Google Play-abonnement annuleren" of "Apple App Store-abonnement annuleren" op internet. Als u het bij ons hebt gekocht, annuleert u het met deze link www.speedinvoice2.net/subscription/manage.

Deleting your account

If you wish to delete your SpeedInvoice account, please contact us by opening the Help menu and select to send a support email. The request to delete your account needs to be sent from the registered company email address. We may also ask for additional information to ascertain that you have the right to make this decision on the company's behalf.