INDSTILLINGER OG ABONNEMENT

Firma info

Du har oplysninger om din virksomhed under "Indstillinger" og "Firmainformation". Hvis du vil tilføje oplysninger, der ikke er en del af vores information, skal du bruge "Yderligere oplysninger".

Ændring af terminologi for moms og virksomhedsoplysninger

Hvis udtrykket, vi kalder moms, er forkert, skal du gå til "Indstillinger" og "Momsrater" og redigere navne og skattesatser, så de er korrekte. Hvis du har forskellige vilkår for momsregistreringsnummer eller firmaregistreringsnummer i dit land, skal du ikke indtaste nogen oplysninger i disse felter. I stedet tilføj det korrekte udtryk og identifikator i feltet "Yderligere oplysninger" under "Firmainformation".

Firma indstillinger

I virksomhedsindstillinger kontrollerer du, hvordan appen gør ting. Prøv ting, du kan altid nulstille dem.

Opdater data

"Opdater data" vil få de data, der er gemt i webtjenesten til din telefon. Brug ikke denne funktion, medmindre du har brug for det, da du vil miste uopslåede oplysninger. Du bruger det når:
-Du har købt et abonnement, men appen stadig beder dig om at købe en (vent fem minutter først).
-Din data er beskadiget på din telefon eller tablet.
-Du har et synkroniseringsproblem, som du ikke er i stand til at rette.

Baggrundsbillede, logo og underskrift

Du kan logge ind på www.speedinvoice2.net og vælge et baggrundsbillede for dine fakturaer og tilbud, tilføj en logotype og upload din underskrift til dine dokumenter.

Ændring af faktura eller tilbudslayout

Du kan styre noget af dokumentlayoutet fra "Indstillinger" og "Firmaindstillinger". Hvis du har brug for andre mindre ændringer, kontakt support@speedinvoice.net. Prisen begynder ved US$110 for et tilpasset layout.

Ændring af talserien

På www.speedinvoice2.net kan du ændre nummerserierne for fakturaer, tilbud og kunder. Gå til "Indstillinger" og "Nummerserier". Hvis du vil begynde fra 1, skal du slette de fakturaer, du har lavet.

Hvis du vil genstarte fakturanummerserien i begyndelsen af ​​året, starter du med de to første tal, der nominerer året, og så tilføjer du fire nuller.

Oprettelse af yderligere brugere

Du kan oprette flere brugere i SpeedInvoice. Når du opretter en bruger, kan du tildele en af ​​tre roller:
Administrator - Denne bruger har adgang til alt i SpeedInvoice
Bruger - Denne bruger kan ikke ændre nogen indstillinger, men kan ellers gøre alt
Kun vis - Denne bruger kan kun se oplysningerne i SpeedInvoice, men ikke oprette eller ændre noget

Oprettelse af mere end et firma

Du kan oprette konto for så mange virksomheder, som du har brug for ved at trykke på "Opret konto" på login-siden i appen. Du kan også gå tilbage til login-siden for at skifte mellem dine virksomheder.

Koster SpeedInvoice noget

Du er ikke forpligtet til at købe et abonnement for at prøve SpeedInvoice. Hvis du vil fortsætte med at bruge SpeedInvoice, efter at din frie testperiode er udløbet, må du købe et abonnement.

Hvis du ikke køber et abonnement på SpeedInvoice, efter den frie testperiode, slettes din virksomhed efter et stykke tid. Vi fortæller dig om, hvordan SpeedInvoice fungerer i app store-teksten, i e-mails, vi sender dig, i vores hjælpetekst og anmodninger i appen.

Køb af et abonnement

Du får den bedste pris for enten et månedligt eller et årligt abonnement ved at logge ind på www.speedinvoice2.net/subscription/purchase fra en computer eller en tablet (teksten er for lille fra en telefon). Et årligt abonnement giver dig 50% rabat i forhold til at betale for et månedligt abonnement.

Du har brug for et kredit- eller betalingskort for at købe et abonnement. Hvis du ikke har et, kan du købe et forudbetalt kort (søgning på nettet).

Du kan købe et årligt abonnement med PayPal. Send den e-mail-adresse, du har registreret hos PayPal, til support@speedinvoice.net og spørg om en faktura. Du kan oprette en PayPal-konto gratis her www.paypal.com.

Google og Apple sælger månedlige abonnementer i app-køb, men det er dyrere. Bemærk venligst at de ikke accepterer gavekort som betaling for abonnementer.

Desværre kan du ikke betale for et abonnement med bankoverførsler, da al vores abonnementshåndtering er automatiseret.

Annullering af abonnement

Kontroller først, hvor du har købt dit abonnement på www.speedinvoice2.net/subscription/showCurrent. Hvis du har købt det fra Google eller Apple, søger du efter "Annullering af Google Play-abonnement" eller "Annullering af Apple App Store-abonnement" på nettet. Hvis du har købt det fra os, annullerer du det med dette link www.speedinvoice2.net/subscription/manage.

Deleting your account

If you wish to delete your SpeedInvoice account, please contact us by opening the Help menu and select to send a support email. The request to delete your account needs to be sent from the registered company email address. We may also ask for additional information to ascertain that you have the right to make this decision on the company's behalf.